Ukeskurs

 

ukeskurs1Hver sommer arrangerer vi Sommerkurs. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken. Kursinnholdet er mangfoldig. Vi vil ha grupper tilpasset alt fra den nybakte hundeeier til erfarne og aktive hundefolk.

Hvert år arrangerer vi  tre forskjellige ukeskurs:

Lundqvist Trinn-1
Helt siden hundeskolens oppstart for over 35 år siden, har metoder basert på kommunikasjon og samarbeid mellom menneske og hund vært vårt hovedfokus. Gjennom disse årene har vi utviklet og forfinet egne metoder for å skape best mulig samspill mellom hund og eier. Alle som går kurs hos oss starter med Lundqvist Trinn-1 (Grunnkurs). Her presenterer vi vår grunnfilosofi og våre metoder. Kurset tilpasses til hver enkelt ekvipasjes erfaringsnivå, og passer like bra til den nybakte hundeeieren som den mer erfarne hundetreneren. Ukeskurs Trinn-1 er et veldig fleksibelt kurs hvor du kan velge mange av aktivitetene selv. Hverdagslydighet, søk, lydighet, rallylydighet og agility er noen av tingene du kan jobbe med. Flere instruktører pr gruppe (maks 5 hunder pr instruktør), sikrer at vi kan gi god individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ambisjoner.

Ukeskurs hundesport
Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1 eller
Grunnkurs hos oss. Vi lager et koldtbord hvor du hver dag kan velge mellom agility, rallylydighet, søk og tradisjonell lydighet. I tillegg kan du velge å være med i grupper som jobber med motivasjon, klikkertrening, språk og adferd og andre spennende temaer. Dette er kurset for deg som aldri får nok og som gjerne sier ”ja takk, begge deler” når det kommer til hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller Valpekurs hos oss.

Ukeskurs hundesport veteranuke
Dette er uken for deg som har gått ukeskurs hundesport tidligere. Dette gir oss mulighet til å starte alle grenene på et høyere nivå. Her blir det endelig  lydighet, rallylydighet, agility og søk 4’ere, 5’ere, 6’ere og 7’ere.

Programmet for alle tre kursene er veldig fleksibelt. Deltakerene deles inn i grupper etter ønsker, erfaring og behov. Gjennom uka er det lagt inn valgfag som for eksempel konkurranse søk eller agility. Vi har også flere pusterom i programmet, hvor man blant annet kan velge å ha fri eller være med på andre aktiviteter som stedet tilbyr. Av andre arrangementer vil vi blant annet ha en temakveld med foredrag om språk og adferd hos ulv og hund, grillkveld og ikke minst den tradisjonelle konkurransen mellom deltakergruppene.

Sommeren 2020 arrangerer vi ukeskurs på Skeikampen i uke 30 og 31:

Uke 30, lørdag 18.07 til lørdag 25.07 (utsjekking 25.07.)
– Uke 30 – ukeskurs trinn 1
– Uke 30 – ukeskurs hundesport

Uke 31, søndag 26.07 til søndag 02.08 (utsjekking 02.08.)
– Uke 31 – ukeskurs hundesport
– Uke 31 – ukeskurs hundesport veteranuke