Ukeskurs

ukeskurs1Hver sommer arrangerer vi Sommerkurs. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i hytter eller leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken.
Kursinnholdet er mangfoldig. Vi vil ha grupper tilpasset alt fra den nybakte hundeeier til erfarne og aktive hundefolk.

Hvert år arrangerer vi  to forskjellige ukeskurs:

Lundqvist Trinn-1
Helt siden hundeskolens oppstart for snart 40 år siden, har metoder basert på kommunikasjon og samarbeid mellom menneske og hund vært viktig for oss. Gjennom disse årene har vi utviklet og forfinet egne metoder for å skape best mulig samspill mellom hund og eier. Alle som går kurs hos oss starter med Lundqvist Trinn-1 (Grunnkurs). Her presenterer vi vår grunnfilosofi og våre metoder. Kurset tilpasses til hver enkelt ekvipasjes erfaringsnivå, og passer like bra til den nybakte hundeeieren som den mer erfarne hundetreneren. Ukeskurs Trinn-1 er et fleksibelt kurs hvor du kan velge mange av aktivitetene selv. Vi jobber mye med kontakt og samarbeid mellom hund og eier på dette kurset. Vi etablerer effektive belønnings- og evt. korrigeringssystemer. Noen av øvelsene er “alvor” – f.eks. innkalling, bilrutiner osv, mens andre er der for å styrke samhold og lysten til å “være på lag” med eier. Vi jobber blant annet med innkalling og øyekontakt også med forstyrrelser, interesse for eier i forstyrrende miljø, rotrening og div sirkuskunster. Flere instruktører pr gruppe (maks 5 hunder pr instruktør), sikrer at vi kan gi god individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ambisjoner.

Ukeskurs hundesport
Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller valpekurs hos oss. Vi lager et koldtbord hvor du hver dag kan velge mellom agility, nosework, rallylydighet og søk. I tillegg kan du velge å være med i grupper som jobber med motivasjon, klikkertrening, språk og adferd og andre spennende temaer. Dette er kurset for deg som aldri får nok og som gjerne sier ”ja takk, begge deler” når det kommer til hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller Valpekurs hos oss.

Sommeren 2023 arrangerer vi ukeskurs på Skeikampen i uke 29 og 30:

Uke 29, lørdag 15.07 til lørdag 22.07 (utsjekking 22.07.)
– Uke 29 – ukeskurs trinn 1 – Fullt! Send oss en mail (info@lundqvist-hundeskole.no) om du vil stå på venteliste.
– Uke 29 – ukeskurs hundesport – Fullt! Send oss en mail (info@lundqvist-hundeskole.no) om du vil stå på venteliste

Uke 30, søndag 23.07 til søndag 30.07 (utsjekking 30.07.)
– Uke 30 – ukeskurs trinn 1 – Fullt! Send oss en mail (info@lundqvist-hundeskole.no) om du vil stå på venteliste
– Uke 30 – ukeskurs hundesport – Fullt! Send oss en mail (info@lundqvist-hundeskole.no) om du vil stå på venteliste

Vi gjør oppmerksom på at alle trenger bil på ukeskurs. Vi bruker bilene som pausested for hundene samt at vi benytter flere områder på Skeikampen i løpet av kurset.

Ønsker du å melde deg på eller å motta mer informasjon om program, priser og boenheter?
Kontakt oss på telefon (949 86 500) eller fyll ut skjemaet under så sender vi deg mer informasjon.