Ukeskurs

 

ukeskurs1Hver sommer arrangerer vi Sommerkurs. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i hytter eller leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken. Kursinnholdet er mangfoldig. Vi vil ha grupper tilpasset alt fra den nybakte hundeeier til erfarne og aktive hundefolk.

Hvert år arrangerer vi  tre forskjellige ukeskurs:

Lundqvist Trinn-1
Helt siden hundeskolens oppstart for snart 40 år siden, har metoder basert på kommunikasjon og samarbeid mellom menneske og hund vært viktig for oss. Gjennom disse årene har vi utviklet og forfinet egne metoder for å skape best mulig samspill mellom hund og eier. Alle som går kurs hos oss starter med Lundqvist Trinn-1 (Grunnkurs). Her presenterer vi vår grunnfilosofi og våre metoder. Kurset tilpasses til hver enkelt ekvipasjes erfaringsnivå, og passer like bra til den nybakte hundeeieren som den mer erfarne hundetreneren. Ukeskurs Trinn-1 er et veldig fleksibelt kurs hvor du kan velge mange av aktivitetene selv. Hverdagslydighet, søk, lydighet, rallylydighet og agility er noen av tingene du kan jobbe med. Flere instruktører pr gruppe (maks 5 hunder pr instruktør), sikrer at vi kan gi god individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ambisjoner.

Ukeskurs hundesport
Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1 eller Grunnkurs hos oss. Vi lager et koldtbord hvor du hver dag kan velge mellom agility, rallylydighet, søk og tradisjonell lydighet. I tillegg kan du velge å være med i grupper som jobber med motivasjon, klikkertrening, språk og adferd og andre spennende temaer. Dette er kurset for deg som aldri får nok og som gjerne sier ”ja takk, begge deler” når det kommer til hundetrening. Kurset forutsetter at man tidligere har deltatt på Lundqvist Trinn-1, Grunnkurs eller Valpekurs hos oss.

Ukeskurs Valpekurs
Fullverdig valpekurs for de yngste. Du får så utrolig mye igjen for alt arbeidet du legger i hunden din når den er valp! På valpekurset jobber vi med sosialisering, grunnleggende ferdigheter innenfor hverdagslydighet og sørger for at hunden får gode vaner helt fra starten av. Ved å dele en hel uke får vi mulighet til å trene valpen på så godt som alt den trenger å forholde seg til senere i livet. Vi har god tilgang til hunder av de fleste størrelser og fasonger, andre mennesker i alle aldre, husdyr som sau, ku og hest, trafikk, underlag etc. I tillegg til de vanlige øvelsene som en ofte ønsker å trene på, som innkalling, båndtrening, kontaktrening etc, får vi mange mulighet til å trene på hverdagslige tin gom å få besøk, gå på besøk, passere folk og fe på tur, hilsetrening, rotrening. Og, når valpene hviler kan menneskene deres få faglig påfyll.

Sommeren 2022 arrangerer vi ukeskurs på Skeikampen i uke 29 og 30:

Uke 29, lørdag 16.07 til lørdag 23.07 (utsjekking 23.07.)
– Uke 29 – ukeskurs trinn 1 Ledige plasser
– Uke 29 – ukeskurs hundesport Ledige plasser

Uke 30, søndag 24.07 til søndag 31.07 (utsjekking 31.07.)
– Uke 30 – ukeskurs trinn 1 Ledige plasser
– Uke 30 – ukeskurs hundesport Ledige plasser
– Uke 30 – ukeskurs valpekurs Ledige plasser

Påmelding:
Fyll ut skjemaet under eller ta kontakt på telefon (949 86 500) eller e-post (info@lundqvist-hundeskole.no) for å melde deg på: