Valpekurs

Du får så utrolig mye igjen for alt arbeidet du legger i hunden din når den er valp! På valpekurset jobber vi med sosialisering, grunnleggende ferdigheter innenfor hverdagslydighet og sørger for at hunden får gode vaner helt fra starten av. 

Ingen valper er like. Kurset er derfor lagt opp slik at vi kan gi hver enkelt ekvipasje svært god individuell oppfølging. Vi har derfor aldri mer enn fem hunder pr instruktør på våre kurs. Motivasjon og samarbeid er en rød tråd i alt arbeidet og vi legger også stor vekt på forskjellige kontakt og samarbeidsøvelser på kurset.

Kurset holdes på vårt kurssenter. Om vinteren og på kvelder med kaldt eller vått vær holdes kurset innendørs i oppvarmede lokaler.

Kurset egner seg for alle valper som er mellom 8-16 uker. Deltakerne deles inn i mindre grupper, og hver gruppe har flere instruktører. Den praktiske delen av kurset holdes på vårt kurssenter.

Kursdatoer og påmelding finner du her ved å gå inn på kursprogrammet vårt her: hhttps://www.lundqvist-hundeskole.no/kursprogram19-20/

Vi har også oppsummert en god del tips til deg som er valpeeier her: ---> Noen råd til deg som har valp i huset...