Valpekurs

Du får så utrolig mye igjen for alt arbeidet du legger i hunden din når den er valp! På valpekurset jobber vi med sosialisering, grunnleggende ferdigheter innenfor hverdagslydighet og sørger for at hunden får gode vaner helt fra starten av. Valpekursene holdes på vårt kurssenter. Om vinteren og på kvelder med kaldt eller vått vær holdes valpekursene innendørs i oppvarmede lokaler.

Grunnet strenge smittevernstiltak i Rælingen kommune kan vi for tiden ikke holde valpekursene innendørs. Vi synes det er viktig at de helst unge valpene kommer seg på kurs, så vi har gjort en rekke tilpasninger for å kunne gjennomføre kurset. Valpekurs vil dermed bli avholdt med en kombinasjon av utendørstrening, online-trening, valpetreff og en lukket facebookgruppe for spørsmål og veiledning. Om Rælingen kommune letter på tiltakene i løpet av kursperioden vil deler av kurset flyttes inn 🙂

Kurset er tilpasset de aller yngste valpene som er mellom 9-15 uker ved kursstart. De aller yngste (9-11 uker) går på en gruppe, mens de litt eldre (12-15 uker) går på den andre.

For å gi deg best mulig støtte i valpeperioden består kurset av flere deler. Følgende er inkludert i prisen:

Vi har også oppsummert en god del tips til deg som er valpeeier her: ---> Noen råd til deg som har valp i huset...

Online-valpekurs

For deg som ikke har mulighet til å delta fysisk på kurs hos oss har vi også et online-valpekurs. Dette kurset tar for seg de samme temaene som på vårt "vanlige" valpekurs og består av 30 videoleksjoner. Trykk på knappen for mer informasjon!

Sjekk ut vårt online-valpekurs!