Valpekurs

Du får så utrolig mye igjen for alt arbeidet du legger i hunden din når den er valp! På valpekurset jobber vi med sosialisering, grunnleggende ferdigheter innenfor hverdagslydighet og sørger for at hunden får gode vaner helt fra starten av. Valpekursene holdes på vårt kurssenter. Om vinteren og på kvelder med kaldt eller vått vær holdes valpekursene innendørs i oppvarmede lokaler.

Valper utvikler seg veldig fort, og det er stor forskjell på en valp på 9 uker og en på 12 uker. Som en konsekvens av dette har vi laget to forskjellige valpekurs. De to kursene er ganske like i innhold og oppbygging, men de er tilpasset valpenes alder. Det er altså ikke slik at man går Valp-2 etter at man har deltatt på Valp-1. Det naturlige kurset å gå videre med etter at man har deltatt på et av valpekursene er Grunnkurs.

Valp-1

Dette kurset er tilpasset de valpene som er mellom 9-12 uker ved kursstart. Dersom den er eldre enn dette er det Valp-2 eller valpegruppa på Grunnkurs som er det riktige alternativet. 

Valp-2

Dette er også et fullverdig valpekurs, men det er tilpasset de valpene som er 12-16 uker ved kursstart. Gjennomført «Lundqvist Intro» er en forutsetning for deltakelse på dette kurset.

Ingen valper er like. Kursene er derfor lagt opp slik at vi kan gi hver enkelt ekvipasje svært god individuell oppfølging. Vi har derfor aldri mer enn fem hunder pr instruktør på våre kurs. Motivasjon og samarbeid er en rød tråd i alt arbeidet og vi legger også stor vekt på forskjellige kontakt og samarbeidsøvelser på kurset.

Kursdatoer og påmelding finner du her ved å gå inn på kursprogrammet vårt her: https://www.lundqvist-hundeskole.no/kursprogram19-20/

Vi har også oppsummert en god del tips til deg som er valpeeier her: ---> Noen råd til deg som har valp i huset...