Lundqvist Hundeskoles personvernerklæring

På denne siden finner du informasjon om hvordan Lundqvist Hundeskole behandler eventuelle personopplysninger vi mottar.

Vi tar inn personopplysninger ifm påmeldinger til våre kurs og ved kjøp av produkter i nettbutikken vår. Alle personopplysninger håndteres og lagres iht den norske Personopplysningsloven. All innsamlet informasjon blir kun benyttet internt hos Lundqvist Hundeskole og kommer ikke til å bli videreført til tredjeparter eller andre personer utenfor Lundqvist Hundeskole.

Informasjonskapsler 

Som de fleste nettsteder i dag så samler lundqvist-hundeskole.no også inn informasjon om deg automatisk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) og lagrer den i loggfiler på våre servere. En informasjonskapsel (cookie) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Informasjon som samles inn er IP-adresser, hvilke web-leser du bruker våre sider med, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for ditt besøk, samt alle opplysninger som gjelder navigering.

Vi bruker informasjonen som samles inn til å analysere trender slik at vi kan gjøre vår hjemmeside bedre for deg å besøke. Informasjonen kommer kun til å bli benyttet internt hos Lundqvist Hundeskole og kommer ikke til å bli videreført til tredjeparter eller andre personer utenfor Lundqvist Hundeskole. Informasjonskapslene våre lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Du kan skru av informasjonskapsler:

Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en informasjonskapsel.

Du kan slette informasjonskapsler:

I menyen i din nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker lundqvist-hundeskole.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker. 

Samtykke til bruk av informasjonskapsler:

Ved å bruke lundqvist-hundeskole.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler nevnt over.

Kundekort

På de fleste kursene våre fyller du et kundekort (på papir). Her legges det inn opplysninger om dine personalia, informasjon om hunden(e) du skal delta med og hva du ønsker å oppnå med kurset. Ansvarlig instruktør legger inn informasjon om fremdrift, resultat og evt forslag til videre oppfølging. Kortet brukes som et arbeidverktøy underveis i kurset for å sikre at du får optimal individuell oppfølging. Kortet benyttes også på eventuelle videre kurs, slik at vi har et best mulig bilde av hund og eiers nivå. Kortene leveres inn og lagres hos hundeskolens administrasjon etter endt kurs. Informasjonen på kortene lagres ikke elektronisk og de håndteres og oppbevares i henhold til Personvernloven. Dette innebærer blant annet at du har full innsynsrett og at kortet/ kortene kan makuleres dersom du ønsker det.

Handlekurv
Save Your Cart
Share Your Cart