Grunnkurs

grunnkurs_768

Grunnkurset er fundamentet i hele kurstilbudet vårt. Kurset gir en grunnleggende innføring i innlæringsmetoder, hundens språk, instinkter og adferd. Temaene som presenteres på dette kurset er basis for alle metodene vi bruker på grunnkurset og alle våre videre kurs.

På grunnkursets jobber vi aller mest med det vi kaller hverdagslydighet. Her trener du blant annet hunden på å komme når du roper, gå pent i bånd, forskjellige kommandoer som sitt, dekk, stå osv. I tillegg jobber vi med aktiviseringsøvelser for å dekke hundens behov for mentale og motoriske utfordringer. Motivasjon og samarbeid er en rød tråd i alt arbeidet og vi legger også stor vekt på at kurset handler minst like mye om opplæring av hundeeieren som trening av hunden.

Kurset passer for alle typer hunder i alle aldre, mens valper har mest utbytte av praksisdelen fra 4 mnd og oppover. Deltakerene deles inn i mindre grupper, og hver gruppe har flere instruktører. Den praktiske delen av kurset holdes på vårt kurssenter utenfor Oslo.

Gjennomført Lundqvist Intro er en forutsetning for deltakelse på grunnkurset.