Skeikampen

PAOgSiljeLitenSommerens ukeskurs holdes på Skeikampen i Gausdal. Vi bor i leiligheter og hytter  i området rundt Skeikampen alpinalegg.  Det er kort vei til butikker og alle de andre fasilitetene som Skeikampen tilbyr. Så for de som ønsker et avbrekk fra hundetreningen finnes også tennisbaner, golf, sykkelutleie m.m.

Vi tilbyr leiligheter og hytter med forskjellig størrelse, standard og pris. Du kan selv booke den enheten du ønsker deg. Så fort en leilighet er booket fjerner vi den fra listen. Det vil si at de som melder seg på tidlig har flest leiligheter/hytter å velge mellom. Om du har tilgang til egen boenhet, eller vil booke på andre vis enn gjennom oss, står du selvfølgelig fritt til å gjøre det.

På ukeskurs sommeren ’24 kan du velge mellom mange boalternativer:

Enhet med 2 soverom: kr. 860,- pr natt + sluttrengjøring kr. 835,-
Enhet med 3 soverom: kr. 995,- pr natt + sluttrengjøring kr. 1185,-
Enhet med 4 soverom: kr. 1120,- pr natt + sluttrengjøring kr. 1795,-
Prisen er uavhengig av hvor mange familiemedlemmer som bor i enheten. Kjenner du noen andre som skal delta på kurset kan dere selvfølgelig dele boenheten.

Gjør oppmerksom på at noen av hyttene ligger i bomveier, og du vil bli belastet pr. passering. På de hyttene det gjelder står det opplyst nederst på informasjonen for den enkelte hytte. 

Tilgjengelige enheter uke 29

Tilgjengelige enheter uke 30 

Handlekurv
Save Your Cart
Share Your Cart