Åpen dag på treningsgruppa

Lørdag 14. desember er det “Åpen dag” på treningsgruppa vår! 

Tilbudet gjelder kun for de som har deltatt på kurs hos Lundqvist Hundeskole tidligere. Det er et begrenset antall plasser, så hvis du vil være med må du melde deg på. (Bruk skjemaet nederst på denne siden).

Det er gratis å komme denne dagen og temaet vil være: “Balanse og triks som fremmer fysikken”.  I tillegg til treningen vil Pavijongen være åpen, så her kan du får kjøpt julegaver til hunden, deg selv eller en hundeinteressert venn 🙂

Det kreves ingen forkunnskaper utover at hunden må ha deltatt på et kurs hos oss. Selv unge valper har nytte av treningen og ikke minst miljøtreningen de får av å være på plassen med nye og ukjente hunder.

Vi skal være på kurssenteret vårt i Nedre Rælingsveg 423.

Litt mer om treningsgruppene

Når du har gått noen kurs oppstår det gjerne et behov for egentrening/ mengdetrening. Men det er mange som synes det kan være vanskelig å få satt av tid til å trene med hunden når de ikke går på kurs. På grunn av dette opprettet vi for noen år siden en egen treningsgruppe.

Denne gruppa møtes hver lørdag og trener sammen fra kl. 10.00 – 12.30.  Det er alltid en instruktør tilstede som organiserer treningen, og hver lørdag har et eget tema. Disse rullerer og temaene kan være alt fra agility, lydighet, rally, søk eller hverdag. Du trenger ikke å være med på treningen som blir organisert av instruktøren dersom det er noe annet du heller ønsker å jobbe med.

Medlemskap i denne gruppa koster kr. 2.500,- og varer et år fra den dagen du melder deg inn.

Medlemskap i denne gruppa forutsetter at du har deltatt på grunnkurs og et videregående kurs hos Lundqvist Hundeskole.

Spesialiserte treningsgrupper

I tillegg til den ordinære treningsgruppa som går på lørdager har vi flere spesialiserte grupper med egne treningstider.

  • Agility
  • Spesialsøk
  • Lydighet/ rallylydighet

Du må ha deltatt på kurs i hhv Agility, Spesialsøk eller Lydighet/ Rallylydighet for å være med i disse gruppene. Instruktørenes hovedoppgave er å organisere og legge til rette for mengdetrening og egenaktivitet, så du må være på et nivå hvor du kan trene ganske selvstendig. Disse gruppene har gjerne en kortere varighet, og det er et begrenset antall plasser.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å melde deg inn i en av gruppene eller hvis du ønsker mer informasjon.

[ninja_forms id=921]

Handlekurv
Save Your Cart
Share Your Cart