Grunnkurs

grunnkurs_768

Grunnkurset er fundamentet i hele kurstilbudet vårt. Kurset gir en grunnleggende innføring i innlæringsmetoder, hundens språk, instinkter og adferd. Temaene som presenteres på dette kurset er basis for alle metodene vi bruker på grunnkurset og alle våre videre kurs.

Grunnkurset starter med en teoridel, hvor de hundefaglige temaene presenteres på en fargerik måte. Denne delen av kurset kan gjerne gjennomføres før du får hunden. På grunnkursets praksisdel er det hverdagslydighet som har hovedfokus. Her trener du blant annet hunden på å komme når du roper, gå pent i bånd, forskjellige kommandoer som sitt, dekk, stå osv. Motivasjon og samarbeid er en rød tråd i alt arbeidet og vi legger også stor vekt på forskjellige kontakt og samarbeidsøvelser på grunnkurset.

Kurset passer for alle typer hunder i alle aldre, mens valper har mest utbytte av praksisdelen fra 3 mnd og oppover. Deltakerene deles inn i mindre grupper, og hver gruppe har flere instruktører. Den praktiske delen av kurset holdes på vårt kurssenter utenfor Oslo.

Gjennomført grunnkurs teori er en forutsetning for deltakelse på den praktiske delen av grunnkurset.