For oppdrettere og veterinærer

Vi er veldig opptatt av å ha et godt samarbeid med oppdrettere og veterinærer. På grunn av dette har vi en rekke gode tilbud til samarbeidende aktører.

Online-valpekurs
Kurset består av over 30 videoleksjoner og inneholder de samme elementene som vårt «vanlige» valpekurs. Det retter seg mot de aller yngste valpene og kommende valpeeiere kan gjerne starte kurset allerede før valpen kommer.

Ordinær pris på kurset er kr 990,- Hundeeiere som blir henvist fra en samarbeidende oppdretter eller veterinær får kurset til kr 490,-. Oppdrettere som ønsker å anbefale onlinekurset til valpekjøperne sine får rabattkoder de kan gi valpekjøperne sine.

Oppdrettere, veterinærer og dyrepleiere kan få en rabattkode for å se gjennom kurset gratis.

Lundqvist Intro
Kurset gir en grunnleggende innføring i innlæringsmetoder, hundens språk, instinkter og adferd. Temaene på introkurset presenteres på en fargerik måte, med mye film og bildevirkemidler. Stoffet  som presenteres på dette kurset er grunnlaget for metodene vi bruker på alle våre kurs.

Kurset holdes som webinar, 2,5 time på Zoom.

Ordinær pris på kurset er kr 390,- Hundeeiere som blir henvist fra en samarbeidende oppdretter eller veterinær får kurset til kr 190,-

Oppdrettere, veterinærer og dyrepleiere kan delta på Lundqvist Intro gratis.

Boken vår, “Om adferd og læring for hundeeiere”
Boka tar for seg temaer fra både adferds- og læringsfaget. Utvikling fra valp til voksen , sosialisering, instinkter, flokkliv, læring, aktivisering og mye mer. Hundens språk og dempende signaler har blitt viet ekstra mye plass.

Ordinær pris på boka er kr 249,- Samarbeidende oppdrettere og veterinærer får boka til kr 180,- for salg til valpekjøpere

Oppdrettere og veterinærklinikker kan får et eksemplar av boka gratis ved oppmøte på kursplassen vår i Nedre Rælingsvei utenfor Lillestrøm.

Ta kontakt med oss på e-post (info@lundqvist-hundeskole.no) eller telefon (949 86 500) dersom du ønsker mer informasjon om vårt samarbeid med oppdrettere og veterinærer.